För säljledaren

Genom den enkla inrapporteringsfunktionen får du daglig översikt över säljresultat så att du som säljledare kan coacha dina säljare på bästa sätt. Notiser om specialerbjudanden och andra promotionkampanjer kan skickas ut till säljkåren enkelt. Innehållet i appen och meddelanden som skickas ut administreras soch sparas i molnet. Alltså man behöver inte installera något program på en dator, det enda som krävs är en internetuppkoppling.

Andra fördelar med Sales Tool
• Säljare slipper lägga företagsinformation i Dropbox eller använda sin privata mailadress för att komma åt dokument ute på fältet.

• En säljare kan säkert låna ut sin iPad till någon utomstående eller vara lugn om hans mobil blir stulen, all företagsinformation ligger säkert krypterad inuti appen.

• Tillfälliga medarbetare administreras från ett webbgränssnitt. Även om en app är installerad hos en säljare sköter man behörigheten till denna app centralt. Säljare är ett yrke med hög ruljans sparar företaget mycket pengar då man kan tillåta Bring Your Own Device.

• Dokumenten ligger lagrade i molnet - inte i iPaden

• Minskad volym och serverbelastning av mail.

100
0
Before Image
Split
0
100

För säljaren

Sales Tool smidigt och enkelt
Du som är säljare ute på fältet vill inte släpa runt på en massa olika sälj och presentationsverktyg utan vill du ha allt samlat på en och samma plats. Med en app utvecklat speciellt för säljaren sköter du dina dagliga jobbrutiner enkelt samt slipper papper och penna. Rapporter skickas snabbt in till huvudkontoret så att leveranser kan administreras just in time. Samtidigt vill du ha hög flexibilitet. Dagens läsplattor måste kunna hantera både privat- och företagsspecifik information i samma läsplatta.

Med appen Sales Tool by WIP styrs information som en säljare behöver komma åt till en app som säkert installeras i en iPad utan att andra privata appar behöver tas bort. iPad – lätt att ta med överallt. Information presenteras på bästa sätt för dig och kunden, det är enkelt att navigera samt det går snabbt att uppdatera och presentera informationen. Allt för att göra appen så användarvänlig som möjligt.

100
0
Before Image
Split
100

Platforms
Sales Tool

Sales Tool is developed for iOS.

100
0
Before Image
Split
0
100